Skip to main content

AVLYST: Fagdag Organdonasjon OUS 2020

07.09.2020 08:30 - 07.09.2020 16:00
Cannot determine address at this location. Cannot determine address at this location.

GRUNNET SMITTESITUASJONEN ER FAGDAGENE AVLYST.

Vi beklager ulempene dette medfører for alle som allerede hadde meldt seg på. Teknisk løsning for webinar er ikke på plass, men vi håper at vi kan tilby et webinar med tilsvarende innhold senere i år.

Ansvarlig: Lise Toubro Brattberg

Fagdagene skal på nytt arrangeres 07. og 08. september 2020. Foreløpig program og mer info finnes her:  Program fagdager OD og TX 7. og 8. sept 2020 (270520)

På grunn av Corona og hensyn til smittevern vil det bare bli ca 50 plasser for deltakere som møter opp i salen. Alle som ikke får plass i salen, vil kunne delta på webinar via Zoom (med forbehold om at teknisk løsning kommer på plass).  Elektronisk påmelding kan gjøres med dette påmeldingsskjemaet. Husk å krysse av for begge dager hvis du vil delta begge dagene. Husk også å krysse av om du vil møte opp i salen eller delta på webinar

(Påmeldinngsskjema er et google-skjema og tilgang til denne delen av Google er dessverre blokkert fra alle PCer i Helse Sørøst. Bruk mobiltelefon, pad eller hjemmePC)

Alle som ønsker å møte opp, vil få en mail med bekreftelse innen en uke etter at de har meldt seg på. De som ikke får plass i salen, blir automatisk meldt på webinaret og vil få en link for å logge seg på Zoom ca en uke før fagdagene.